Virtuele webshop – dieren

Virtuele geschenken – dieren

Help de dieren en kies een van onderstaande mogelijkheden. Door op de knop nu kopen te klikken kom je rechtstreeks op onze betaal site waar dat je kan kiezen op welke manier je wil betalen. Het product dat je doneert wordt ook door ons aangekocht.

Baby eekhoorn

€ 50,00

In Europa is de Species Sciurus vulgaris of te wel de Europese rode eekhoorn wijdt verspreid in de bossen. Bij voorkeur houdt dit soort zich op in gemengde bossen met veel naaldbomen. Om verschillende redenen komt het voor dat er jonge eekhoorns zijn die niet meer verzorgt (kunnen) worden door hun moeder. Het is aangeraden om deze niet zelf groot te brengen door de speciale voeding die deze nodig hebben en zo snel mogelijk naar een VOC te brengen.

Baby egels

€ 50,00

Baby egels hebben zeer veel warmte en verzorging nodig, zo moeten deze om de drie uur eten krijgen. De speciale voeding en supplementen maken dat de egels een van onze duurste jongen zijn die we hier groot brengen.

Op jaarbasis krijgen we hiervan een 70 tal baby egels binnen.

Overwinterende egels.

€30,00

De Zwakste egels die in de wintermaanden in het VOC binnen komen, blijven bij ons tot in het voorjaar. Ze worden overwinterd in een kooi waar permanent een uitgebalanceerd dieet van nat vleesvoer, en kattenbrokken.. Help mee met het voeren van een van onze egels tijdens de winter, want ze zullen gemiddeld vier maanden bij ons blijven.

Ontdoe de egels van zijn endoparasieten

€ 11,00

Zeer veel egels hebben last van longworm, die veel voorkomt in de herfst- en wintermaanden.

Symptomen zijn niet altijd duidelijk, maar hoesten kan een indicator zijn, maar een snel ontlastingsmonster zal de longwormplaag verifiëren en de behandeling duurt ongeveer vier weken. Zonder medicatie zal het dodelijk zijn.

Dit is om een kuur longwormbehandeling voor een egel hier in ons VOC te sponsoren. Houd er rekening mee dat u geen medicatie ontvangt om longworm te behandelen,!