ALTERNATIEF EETFESTIJN

“ALTERNATIEF” EETFESTIJN

Gezien de aanhoudende strenge corona-maatregelen, kunnen we dit jaar geen eetfestijn organiseren op een identieke basis als de jaren voorheen.
Het is nu eenmaal onmogelijk om met een héél grote groep mensen in één en hetzelfde lokaal samen te komen.

Om er toch voor te zorgen dat er wat centjes kunnen verzameld worden, die broodnodig zijn om de werking van het centrum te verzekeren, zullen we toch een “alternatief” eetfestijn organiseren op zaterdag 24 en zondag 25 april 2021.


Alle bestelde en vooraf betaalde maaltijden zullen door medewerkers en vrijwilligers van het opvangcentrum aan huis worden afgeleverd.

WAT KAN U BESTELLEN?

· Vol-au-vent met frietjes

· Vegetarische vol-au-vent met frietjes

· Stoofvlees van kalkoen met frietjes

· Dessert: chocolademousse of rijstpap

KOSTPRIJS:

· Volwassenen: €17

· Kinderen (tot 12 jaar): €12

· Dessert: €3

HOE BESTELLEN?

U kan de bestelling doorgeven via e-mail (voc.malderen@gmail.com) of rechtstreeks in het onthaal van het opvangcentrum.
Let wel dat de bestelling pas definitief is van zodra de betaling geregistreerd is op onze rekening. (BE31 7510 0320 2555)

Vermeld bij de bestelling welke dag u verkiest (zaterdag 24 april of zondag 25 april) alsook het adres waar de bestelling dient geleverd te worden.
Om thuis te genieten van al dat lekkers dient u enkel de frietjes nog af te bakken en de vol-au-vent of stoofvlees op te warmen.

Teneinde de bestellingen aan huis te brengen zijn we op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om ons hierin bij te staan.
Op deze manier kunnen we al onze leden en sympathisanten, die verspreid wonen in Vlaanderen en ons willen steunen door een bestelling te plaatsen, probleemloos bedienen.
Heeft u mogelijks wat tijd en zin, contacteer ons via voc.malderen@gmail.com .